Știri

Aniversarea de 10 ani!

Aniversarea de 10 ani!

ENP (fostul ČNP, SNaP) sărbătorește o frumoasă aniversare. Da, unii dintre voi au răspuns la chestionare timp de 10 ani, iar pentru asta vă datorăm mulțumiri imense.

În 2012, când ČNP a fost înființat în Republica Cehă și Slovacia, respondenții noștri au avut posibilitatea de cumpăra noul iPhone 4S. În același an, Cehia și Slovacia au câștigat medalii la Campionatul Mondial de Hochei, cehii au obținut locul trei, iar slovacii locul doi. În acești 10 ani, împreună am reușit să implementăm 14.093 de proiecte și 9 milioane de chestionare! ČNP s-a extins treptat dincolo de granițele fostei Cehoslovacii, așa că a fost necesar să ne redenumim cu fondarea Panelurilor Naționale Europene. Astăzi avem paneluri naționale în Polonia, Ungaria și Bulgaria, iar până la sfârșitul acestui an vom fi prezenți și în România.

Avem membri grozavi, de la începuturi ați donat numai în Cehia 3.651.040 CZK din recompense pentru scopuri caritabile. Datorită vouă în acești 10 ani am reușit să sprijinim educația al 10 câini de asistență pentru cetățenii cu dizabilități care de mai mulți ani ajută activ stăpânii în nevoie de asistență. Totodată, am ajutat și pacienții minori de la spitalul Bulovka din Praga și am contribuit și la activitatea organizațiilor caritabile cum ar fi Unicef. Nu în ultimul rând, respondenții noștri au dat dovadă de o mare solidaritate în ceea ce privește situația din Ucraina, împreună cu companiile noastre centrale am contribuit cu 41 de mii de euro!

Recompensăm în mod repetat pe cei mai activi membri cu o mică atenție, drept mulțumire pentru eforturile depuse.

Anul 2022 este crucial pentru noi. Vrem să ne concentrăm în mai mare măsură pe comunicația cu dumneavoastră. Dorim să activăm mai mulți membri în țara dvs, să vă aducem mai multe cercetări interesante din diferite domenii și să îmbogățim catalogul de recompense cu noi elemente interesante. Permiteți-ne să vă prezentăm treptat echipa noastră care se asigură că totul merge bine. Să vă arătăm cât mai mult posibil din rezultatele cercetărilor la care participați (uneori acest lucru este posibil cu permisiunea clientului).
Le mulțumim tuturor membrilor noștri pentru încredere și bunăvoință, ne dorim multe proiecte și clienți interesanți în anii următori.

Echipa ENP

‹ Înapoi

Publicat pe 18 oct. 2022, 15:48:07