Știri

Cine a ghicit corect și a câștigat concursul de pronosticuri fotbalistice?

Cine a ghicit corect și a câștigat concursul de pronosticuri fotbalistice?

Au trecut doar câteva zile de la încheierea EURO 2024, iar echipa de fotbal a Spaniei a luat titlul acasă. În concursul nostru de pronosticuri fotbalistice, mulți dintre voi v-ați pus încrederea în spanioli, iar cei care au ghicit corect au fost înscriși într-o tragere la sorți pentru premii în produse și bani.

Anul acesta, am organizat concursul de pariuri fotbalistice în toate cele șase țări ENP. Interesul pentru competiția de pariuri a fost din nou uriaș. În total, 56.373 de membri ai panelului au participat. Am primit un total de 9.578 de pronosticuri corecte, atât de mulți dintre voi au crezut că Spania va câștiga campionatul.

În România, majoritatea dintre respondenți au considerat că echipa gazdă, Germania, va fi învingătoare (19 %), pe locul al doilea Franța (18 %), iar pe locul al treilea 14 % dintre patrioții naționali au spus că echipa României ar putea câștiga aurul. A patra pe listă a fost Spania victorioasă (12 %), iar Anglia a terminat pe locul cinci cu 9 %.

În România, 4.368 dintre voi ați participat, dintre care 520 ne-au trimis pronosticul corect și au fost înscriși în tragerea la sorți pentru premii.

Dintre toate pronosticurile corecte, am extras 10 dintre voi care vor primi un premiu în bani de 150 RON (9.400 de monede), pe care îl vom credita în conturile voastre din RNP pe data de 17 iulie 2024.

Toți câștigătorii vor fi informați prin email.

Mulțumim tuturor membrilor pentru participarea la competiție și felicitări sincere câștigătorilor! Aveți deja ocazia de a participa la o altă competiție olimpică, de data aceasta organizată în toate țările ENP. Răspundeți invitației pe care v-am trimis-o pe email și dați-ne răspunsul vostru și puteți fi următorul câștigător.

Completarea chestionarelor poate fi nu doar utilă pentru clienții noștri, ci și distractivă pentru membrii noștri.

Termeni și condiții ale competiției de pariuri fotbalistice
‹ Înapoi

Publicat pe 19 iul. 2024, 16:58:36