Știri

Unii dintre bărbați consideră că hobby-urile partenerei sunt cumpărăturile și treburile casnice

Unii dintre bărbați consideră că hobby-urile partenerei sunt cumpărăturile și treburile casnice

Hobby-urile ne pot aduce mai aproape, dar pot fi și obstacole, mai ales în relații. Aproape o treime dintre respondenții noștri din toate țările ENP au declarat că hobby-urile lor nu au prea multă legătură cu hobby-urile partenerului. Numărul cel mai mare de parteneri cu hobby-uri diferite se află în Bulgaria (34%).

Pe de altă parte, polonezii (25%) sunt cei mai predispuși dintre toate țările participante să afirme că ei și partenerul au în general, același hobby. Mai mult de ¼ dintre maghiari sunt de părere că partenerii lor nu au niciun hobby. Putem doar să presupunem dacă acest lucru se datorează faptului că participanții nu au timp pentru hobby-uri sau că nu au remarcat până acum hobby-urile altora. Pe de altă parte, este interesant de observat ce anume considerați că este hobby-ul partenerului dvs.
Există cu siguranță o bună parte din hobby-urile pe care le faceți împreună cu partenerul dvs. care vă aduc plăcere. Așadar, am vrut să aflăm care dintre hobby-urile partenerului dumneavoastră vă enervează cel mai mult.

În toate țările, respondenții au răspuns în mod clar că cel mai enervant lucru pentru ei este faptul că printre hobby-urile partenerului se numără vizionarea televizorului, a filmelor, a emisiunilor TV și utilizarea internetului. Deși respondenții noștri sunt rareori de acord, ungurii au cea mai mică problemă cu aceste lucruri (10%).
Factorul secundar, considerat cel mai deranjant, este dacă hobby-ul partenerului este sportul sau un fel de activitate fizică. Bulgarii sunt cei mai deranjați dacă partenerul lor face sport (16%), în timp ce cehii sunt cei mai puțin deranjați de acest lucru(6%). Cu toate acestea, ați identificat acest hobby ca fiind cel pe care vă place să îl faceți cel mai mult împreună (45%). Cuplurile din Slovacia sunt cele mai deranjate de sport (56%), în timp ce ungurii sunt cei mai puțin deranjați de acest fel de hobby (38%).
În timp ce bărbații consideră că treburile casnice/grădinăritul (8%), activitățile de lucru manuale și de bricolaj (5%), cumpărăturile (3%) sunt hobby-uri care le deranjează, femeile consideră că vizionarea televizorului, a telenovelelor, utilizarea internetului în general (16%) și sportul (16%) sunt activitățile enervante.


‹ Înapoi

Publicat pe 27 apr. 2023, 12:40:12