Știri

S-au dat medaliile olimpice iar noi îi premiem pe câștigătorii concursului de ghicitori olimpice!

S-au dat medaliile olimpice iar noi îi premiem pe câștigătorii concursului de ghicitori olimpice!

Fie că a fost într-un context pozitiv sau negativ pentru unii, putem spune cu siguranță că Jocurile Olimpice de vară din acest an au fost un eveniment multisportiv care va rămâne în istoria evenimentelor sportive mondiale.

Am organizat un concurs olimpic de ghicitori pentru membrii noștri din toate cele șase țări ale Panelului Național European. Participarea a fost din nou uriașă și suntem foarte bucuroși pentru acest lucru. În total, au participat 53 485 de membri, dintre care 5 015 au trimis răspunsul corect. Intrarea în tragerea la sorți pentru a câștiga a fost ușoară. Tot ce a trebuit să faceți a fost să trimiteți răspunsul corect la întrebarea "Câte medalii va câștiga echipa dumneavoastră națională la Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris, indiferent dacă medalia este de aur, argint sau bronz?".

În România un număr total de 4 244 de membri au participat la concursul din cadrul Panelului Național Românesc. 106 dintre aceștia ne-au trimis răspunsul lor corect. Echipa olimpică din România a câștigat un total de 9 de medalii, acesta fiind răspunsul corect.

Dintre toate răspunsurile corecte, am extras 10 dintre dvs. pentru a câștiga un premiu în valoare de 150 RON. Premiul lor de 9 400 de monede va fi creditat în conturile lor de monede din Panelul Național Românesc

Am creditat câștigătorii la 23 august 2024 și toți au fost informați cu privire la câștigurile lor prin e-mail.

Mulțumim tuturor membrilor pentru participarea la concurs și felicitări câștigătorilor! Nu ezitați să ne spuneți la ce concurs ați dori să participați data viitoare. Vom fi bucuroși să discutăm sugestiile dvs. și să organizăm un alt concurs de ghicitori pentru dvs. Să fii membru al Panelului Național Românesc este distractiv, nu ezitați să vă invitați și prietenii să se alăture panelului!

Reguli de concurs
‹ Înapoi

Publicat pe 3 sept. 2024, 10:20:03