Știri

Prezice câte medalii vom aduce de la Jocurile Olimpice de vară de la Paris

Prezice câte medalii vom aduce de la Jocurile Olimpice de vară de la Paris

În curând vom cunoaște câștigătorul EURO 2024 și, de asemenea, câștigătorul competiției noastre de pronosticuri la fotbal. Între timp, puteți participa la următoarea noastră competiție. De data aceasta, cea olimpică. Oferiți-ne estimarea voastră și concurați pentru 150 RON!

Jocurile Olimpice de vară sunt la doar câteva săptămâni distanță și aveți șansa de a câștiga din nou în competiția noastră olimpică de pronosticuri. Olimpiada va avea loc în perioada 26 iulie 2024 și 11 august 2024. Trimiteți-ne estimarea voastră corectă între 4 iulie 2024 și 9 august 2024 despre câte medalii va aduce echipa română acasă de la Jocurile Olimpice, indiferent dacă sunt de aur, argint sau bronz, și veți fi înscriși într-o tragere la sorți pentru 10 x 150 RON.

Vom anunța rezultatele până cel târziu la 31.08.2024.

În ce constă concursul nostru?
Răspunde la invitația trimisă pe e-mailul tău și ghicește câte medalii va câștiga echipa națională română la Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris, indiferent dacă medalia este de aur, argint sau bronz.

Cum poți participa?
La concursul de pronosticuri poate participa orice membru al Panelului Național Românesc care s-a înregistrat și a trecut cu succes de verificare până la data de 5.08.2024. Participă la concursul de pronosticuri și ghicește câte medalii va câștiga echipa națională română la Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris, indiferent dacă medalia este de aur, argint sau bronz.

Regulamentul concursului:
1. ORGANIZATOR: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Praga 1, ID: 24309427, info@narodnipanel.cz
2. TITLUL CONCURSULUI: Concursul de predicții olimpice 2024 pentru toți membrii PPN, înregistrați până cel târziu la 5.08.2024.
3. DURATA: de la 4.07.2024 până la 9.08.2024
4. CONDIȚII DE PARTICIPARE: Orice membru al Panelului Național Românesc care se înregistrează și trece cu succes de verificare până cel târziu la data de 5.8.2024. Participă la concurs și ghicește câte medalii va câștiga echipa națională română la Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris, indiferent dacă medalia este de aur, argint sau bronz.
5. PREMIUL: 10 x 150 RON (9 400 de monede)
6. CUM SUNT SELECTAȚI CÂȘTIGĂTORII: Câștigătorul este un membru al Panelului Național Românesc care se înscrie și trece cu succes verificarea până la data de 5.08.2024, participă la concursul de predicție și identifică corect câte medalii va câștiga echipa națională română la Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris, indiferent dacă medalia este de aur, argint sau bronz.
Toți respondenții care îndeplinesc aceste condiții vor fi înscriși într-o tragere la sorți unde vor fi selectați în total 10 câștigători.
Câștigătorul este de acord să își publice numele în formatul inițial, vârsta și orașul/municipiul (ex. domnul David K., 36 de ani, Cluj Napoca-Cluj) prin anunțarea rezultatelor concursului pe site-ul Organizatorului la secțiunea Știri și pe rețelele de socializare ale PNR.
7. INFORMAȚII PRIVIND CÂȘTIGĂTORII: Informațiile privind participanții câștigători vor fi trimise la adresa de e-mail cu care câștigătorul este înregistrat în Panelul Național Românesc. Totodată, rezultatele vor fi publicate pe site-ul RNP la secțiunea Știri și pe rețelele de socializare ale PNR.
8. TRANSMITEREA PREMIULUI: Organizatorul se obligă să informeze câștigătorul despre premiul său în termen de 10 zile lucrătoare de la încheierea concursului și să trimită premiul câștigătorului în termen de 1 lună de la încheierea concursului. (în cazul unui premiu în natură, premiul va fi trimis la adresa câștigătorului, pe care acesta o va confirma telefonic, în cazul unui premiu în bani, suma va fi creditată în contul de monede RNP al câștigătorului).
9. ACORDUL CU REGULILE ȘI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE: Prin trimiterea biletului, participantul își exprimă în mod voluntar acordul expres cu privire la reguli și, în același timp, își dă acordul expres Organizatorului în conformitate cu Legea nr. 101/2001 Coll. și Legea nr. 480/2004 Coll. Aceste date înseamnă numele și prenumele participantului, adresa acestuia (strada, codul poștal, orașul/municipiul), numărul de telefon și adresa de e-mail în scopul exclusiv al distribuirii premiului; la posibila publicare a datelor sale personale în următorul interval: numele, prima literă a numelui, vârsta și orașul/municipiul pe lista de premii de pe site-ul web al Organizatorului - participantul își poate retrage consimțământul în scris, trimițând o cerere la adresa info@narodnipanel.cz. În cazul în care câștigătorul refuză să furnizeze informațiile specificate în regulamentul concursului, acesta va fi eliminat din concurs, iar premiul va fi acordat următorului clasat.
10. ALTE CONDIȚII IMPORTANTE ALE CONCURSULUI: Participanții se înscriu în concurs înțelegând că nu au dreptul de a pretinde nicio altă contraprestație în afară de monedele creditate în contul lor de monede de la PNR. Organizatorul nu are nicio obligație față de participanți, iar participanții nu au dreptul la nicio contraprestație din partea organizatorului, în afara celor prevăzute în prezentul regulament. Premiile nu sunt executorii din punct de vedere juridic. Concursul nu este deschis persoanelor juridice și angajaților Organizatorului sau membrilor de familie ai acestora. Textul integral al regulamentului va fi disponibil în permanență pe site-ul web al Organizatorului https://www.panelulnational.ro/news pe toată durata concursului. Organizatorul are dreptul de a revizui termenii și condițiile Concursului și, în cazul unui litigiu, de a examina și de a decide definitiv orice problemă legată de Concurs.

‹ Înapoi

Publicat pe 12 iul. 2024, 17:41:44